Ευρώπη

Παίκτης δεν μπορεί να φύγει από τη Λιθουανία γιατί του έφαγε το διαβατήριο ο σκύλος!

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον Τάιλερ Μπράουν, καθώς δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ ύστερα από το «κόψιμό» του από τη Λιέτουβος Ρίτας, αφού ο σκύλος του… έφαγε το διαβατήριο!

Αυτά, δεν γίνονται κάθε μέρα!

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις έδειξε την πόρτα της εξόδου από τη Λιέτουβος Ρίτας στον Τάιλερ Μπράουν, αλλά εκείνος δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ! Και ο λόγος είναι ότι δεν έχει διαβατήριο, καθώς αυτό καταστράφηκε από τα δόντια του σκύλου του (σ.σ. ένα γαλλικό μπουλντόγκ).

«Άφησα για πέντε ώρες τον σκύλο μου μόνο του στο σπίτι, καθώς έπρεπε να πάω στον αγώνα και εκείνος κατάφερε με κάποιον τρόπο να ανέβει στο γραφείο μου και να καταστρέψει διάφορα έγγραφα, όπου μεταξύ άλλων ήταν και το διαβατήριό μου», ήταν τα λόγια του 27χρονου στην ιστοσελίδα «krepsinis.net», όπου πλέον περιμένει από την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Λιθουανία να του δώσει το καινούριο του διαβατήριο.

Ο Μπράουν μαζί με άλλους τρεις συμπατριώτες του αποτελούν παρελθόν από τη Λιέτουβος Ρίτας, καθώς παραβίασαν τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας, κάνοντας μία νυχτερινή έξοδο μετά την ήττα από τη Λιετκαμπέλις, για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x