Ευρώπη

Παίρνει εισιτήρια για Ντιζόν η ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πως θα πάρει εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς της 4ης αγωνιστικής του BCL με την Ντιζόν, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 30/10.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η μπασκετική ΑΕΚ θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντιζόν για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 30 Οκτωβρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 8 ευρώ, ενώ οι οπαδοί της «Ένωσης» θα φιλοξενηθούν στις θύρες Quest 4-5 του «Palais Des Sport – Dijon».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι θα έχει στη διάθεση των οπαδών της εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ντιζόν, στις 30 Οκτωβρίου.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 20:30 (ώρα Γαλλίας), στο Κλειστό Palais Des Sport – Dijon, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του BCL.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 8 ευρώ, στις θύρες Quest 4-5.

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει εισιτήριο, είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, καλείται να επικοινωνήσει με το Γραφείο Οperation της ΑΕΚ BC, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (τηλ. 210-6896793), καθημερινά από 10:30 – 18:00, ή διαδικτυακά στη διεύθυνση tickets@aekbc.gr.


ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x