Ελλάδα

Παίρνουν σειρά οι «Παπ» - Πιο κοντά σε Λεσόρ

Μετά τη συμφωνία με τον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός κάνει σήμερα focus στις υποθέσεις Κώστα Παπανικολάου - Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» πλησιάζουν στον Ματίας Λεσόρ.

Τώρα... η σειρά των «Παπ» στον Ολυμπιακό.

Η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη είχε happy end για τους «ερυθρόλευκους», καθώς υπήρξε συμφωνία και ανακοίνωση για νέα συνεργασία ενός έτους αυτήν τη φορά. «Είτε είναι ένας χρόνος, είτε δύο, το ίδιο πράγμα ισχύει για τον Ολυμπιακό», σχολίασε ο «V-Span» κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Arcadia μετά τη συνάντησή του με τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται στην παρούσα φάση, οι απολαβές του 36χρονου άσου θα αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους.

Πλέον, οι Πειραιώτες κάνουν στροφή στις υποθέσεις των Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου. Η περίπτωση του πρώτου έδειχνε πιο απλή και εύκολη (χωρίς να μπορεί να θεωρηθεί τίποτα σίγουρο), αλλά μετά τα όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το δημοσίευμα του εγκυρότατο «ESPN», που κάνει λόγο για ενδιαφέρον από το NBA και σκέψεις του διεθνή φόργουορντ για επιστροφή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ίσως να έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Μέσα στην ημέρα θα υπάρξει συνάντηση των διοικητικών ηγετών της ΚΑΕ και του αντιπροέδρου του συλλόγου, Γιώργου Σκινδήλια, με τους εκπροσώπους των δύο αθλητών, κκ. Γιώργου Σφαιρόπουλου και Νίκου Λώτσου. Όπως αναφέρει ο Νίκος Ζέρβας στη «Sportday» θα γίνει πρόταση για συμβόλαια 2+1 με αυξημένες αποδοχές απολαβές (600 χιλ. ευρώ έπαιρνε φέτος ο Παπανικολάου και 500 χιλ. ευρώ ο Παπαπέτρου, για τον οποίο περιμένει στη… γωνία ο Παναθηναϊκός).

Υπάρχει αισιοδοξία από τους «ερυθρόλευκους» για νέο happy end. Εκτιμάται ότι εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί η «χρυσή τομή», διότι θεωρείται ότι οι πλευρές των δύο φόργουορντ έμειναν ικανοποιημένες μετά τη συνάντηση με τον νέο προπονητή της ομάδας, Ντέιβιντ Μπλατ.

Αφού κλείσουν οι συγκεκριμένες υποθέσεις (θετικά ή αρνητικά), θα κάνει ο Ολυμπιακός τις κινήσεις του για την ενίσχυση, διότι θα κρίνει το πώς πρέπει να ελιχθεί σε περίπτωση παραμονής τους, παραμονή του ενός ή αποχώρησης και των δύο, αφού στα δύο τελευταία σενάρια θα πρέπει να αλλάξει άρδην τον σχεδιασμό του.

Πάντως, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η προσθήκη ενός αθλητικού σέντερ (αρέσκεται να παίζει με τέτοιον ψηλό ο Μπλατ), με τον Ματίας Λεσόρ να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη «Sportday», η υπόθεση του Γάλλου παίκτη του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Υπάρχει buy out χαμηλού κόστους στο συμβόλαιό του και θέλει να αποχωρήσει και προφανώς θέλει να το πράξει για να κάνει άλμα στην καριέρα του.

Ίσως σημειωθούν θετικές εξελίξεις έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x