Ελλάδα

«Παίζει» του Ράις για τον Παναθηναϊκό!

Την περίπτωση του Ταϊρίς Ράις εξετάζει πολύ σοβαρά ο Παναθηναϊκός.

Ο Ταϊρίς Ράις στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος γκαρντ έχει προταθεί στο «τριφύλλι» και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Κοντός στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση από τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του.

Ουσιαστικά, πρόκειται για παίκτη, που αν αποκτηθεί, προσδιορίζεται για αντικαταστάτης του Λούκας Λεκαβίτσιους (δίχως να γίνεται σύγκριση ανάμεσα στους δύο αθλητές), ώστε να έχουν οι «πράσινοι» μια πολύ καλή μονάδα πίσω από τον Νικ Καλάθη. Αν το συγκεκριμένο κενό καλυφθεί με τον μέχρι πρότινος παίκτη της Μπάμπεργκ, τότε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα το κάνει με έναν γκαρντ που και πολύ καλός σκόρερ είναι, αλλά και δημιουργικά μπορεί να βοηθήσει.

Τη φετινή σεζόν αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου του BCL με τη γερμανική ομάδα και μάλιστα ήταν ο παίκτης που άφησε την ΑΕΚ εκτός Final-4 με το καλάθι-πρόκριση (λόγω της συνολικής διαφοράς πόντων) που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Φέτος, είχε συνολικά είχε 16,4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ κατά μέσο όρο.




Τα highlights του στο ΟΑΚΑ


Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου (2009-10), έκανε το μεγάλο «μπαμ» το 2014, όταν «σκότωσε» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας ως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ του Ντέιβιντ Μπλατ και αναφείχθηκε MVP του Final-4 του Μιλάνο.



Τα highlights του με την Μπάμπεργκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x