Οι παλαίμαχοι του Άρη εξέφρασαν την αγωνία τους για όσα (δεν) συμβαίνουν στην ΚΑΕ καλώντας τον μεγαλομέτοχο, Νίκο Λάσκαρη, να δώσει λύση γιατί ειδάλλως τα προσωπικά του προβλήματα θα συμπαρασύρουν την ομάδα.

Μάλιστα, τα μέλη του Σωματείου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη επισκέφτηκαν την προπόνηση της ομάδας και συνομίλησαν με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, μεταφέροντας τις ευχές για καλή επιτυχία στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης εκφράζει την έντονη αγωνία και ανησυχία του για την κατάσταση του μπασκετικού ΑΡΗ.

Καλεί τον Α.Σ. ΑΡΗΣ και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ κ. Νίκο Λάσκαρη να δώσουν άμεσα λύση στην απελπιστική κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ιδιαίτερα ο κ. Λάσκαρης οφείλει να αντιληφθεί ότι ανεξαρτήτως παλαιών προθέσεων του, τα υπάρχοντα δυστυχώς προσωπικά και οικονομικά του προβλήματα παρασύρουν στην καταστροφή το πλέον λαοπρόβλητο και τροπαιοφόρο τμήμα του συλλόγου με την τεράστια ιστορία και προσφορά.

Δηλώνουμε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε ενωτική πρωτοβουλία, που θα προκύψει για την άρση του καταστροφικού αδιεξόδου.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ