Στο γεγονός πως οι «πράσινοι» κατόρθωσαν να κατεβάσουν σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό της ΤΣΣΚΑ στα δίποντα στάθηκε ο εκ των βοηθών του Ρικ Πιτίνο, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος στην κάμερα της NOVA: «Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Κατεβάσαμε τα ποσοστά της ΤΣΣΚΑ ειδικά στα δίποντα. Ακολουθήσαμε το πλάνο. Μας πλήγωσε στα ριμπάουντ βέβαια. Όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω. Ο Λέκα πέντε πόντους και δημιουργία, ο Θανάσης ριμπάουντ. Όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν, ακόμη και ο Ντίνος με τον Ματ. Τα παιδιά είχαν πίστη ότι μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι και τα κατάφεραν».


Όσο για τη συνέχεια επισήμανε: «Προσπαθούμε να μπούμε στα πλέι οφ, πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο για τον μίνιμουμ στόχο. Τα παιδιά έχουν αυταπάρνηση και πάθος για το βήμα αυτό. Πολλές φορές ό,τι έχεις σχεδιάσει είναι και ο αντίπαλος. Ήταν μόνος του πολλή ώρα. Χρειάζεται και τύχη για να διεκδικήσεις. Το σημαντικό είναι να είσαι εσύ εκεί».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ