Στο γεγονός πως οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν κακοί τόσο σε άμυνα, όσο και στην επίθεση, στάθηκε το μέλος του τεχνικού επιτελείου του «τριφυλλιού», Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, που μίλησε επίσης και για την απόδοση του Νικ Καλάθη, από τον οποίο περιμένει να δείξει ποιος είναι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος στην κάμερα της Nova:

- Για το ματς: «Δεν νομίζω ότι ήμασταν μόνο κακοί στην άμυνα. Ήμασταν και πολύ κακοί στην επίθεση. Είχαμε πει ότι έπρεπε να πετύχουμε πάνω από 80 πόντους, για να κερδίσουμε, γιατί ξέραμε πως η Ρεάλ θα είχε μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας, καλύτερο από αυτό που είχε στο πρώτο παιχνίδι. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην επίθεση, δεν είχαμε λογική και καλές επιλογές, χάσαμε ελεύθερα σουτ και γενικά δεν προσεγγίσαμε το ματς σωστά στην ενέργεια και τη διάθεση. Προσπαθήσαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η αντίδραση τελικά δεν ήρθε. Το σκορ κολακεύει την εικόνα της ομάδας».

- Για την απόδοση του Νικ Καλάθη: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Είναι μια κακή μέρα και όχι μόνο για τον Νικ. Δεν πρέπει όμως να μένουμε σε μια ίδια κατάσταση, αν και φυσικά δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλός. Σε κάποιες καταστάσεις πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν το κάναμε σε κανένα σημείο της επίθεσης. Πολλά μπορούμε να πούμε για το τι μπορούμε να διορθώσουμε τώρα, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε όλοι ένα βήμα μπροστά για να πάρουμε το 3ο παιχνίδι. Ο Νικ έχει το ταλέντο και το χαρακτήρα για να δείξει ποιος είναι».

- Για το αν μπορεί να γίνει ανατροπή: «Δεν κοιτάμε ποτέ τόσο βαθιά. Το έλεγα και όταν είχαμε χάσει από την Φενέρ για την πρόκριση, ότι κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Τώρα είναι ένα ματς ζωής και θανάτου, για να μείνουμε στη διοργάνωση, όπου πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στο επιθετικό κομμάτι».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ