Ευρώπη

«Πάνοπλος» στη Σμύρνη ο ΠΑΟΚ

Με ανάλυση της Καρσίγιακα, μέσω βίντεο, και προπόνηση τακτικής ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης στη Σμύρνη για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ μπάσκετ.

Στο πρόγραμμα του Ηλία Παπαθεοδώρου συμμετείχαν όλοι οι παίκτες, πλην του Δημήτρη Καραμανώλη, ο οποίος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και να μην ακολουθήσει την αποστολή στη Σμύρνη.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Terran Petteway, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ousman Krubally, Αντώνης Κόνιαρης, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Darnell Jackson, Phil Goss και Lucky Jones.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης από τη Θεσσαλονίκη και, με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, θα φτάσει στη Σμύρνη στις 15:00. Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και τα μέλη της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Ασλανίδης, Αριστοτέλης Καρακούσης και Χρήστος Καραμπέρης.

Η προπόνηση στο γήπεδο της τουρκικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Τρίτης. Προπόνηση έχει προγραμματιστεί και για το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x