Ευρώπη

Πάνοπλος στην Ουκρανία ο Άρης

Χωρίς προβλήματα οι «κίτρινοι» στον αυριανό αγώνα με τη Ντνίπρο.

Πλήρης θα είναι ο Άρης στην αυριανή αναμέτρηση με την Ντνίπρο (19:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου δεν θα αποφύγει τη μεγάλη ταλαιπωρία για να μεταβεί στην Ουκρανία.

Η αποστολή των «κίτρινων» θα «πετάξει» στις 14:55 αρχικά για τη Βιέννη, όπου είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στις 16:20 (τοπική ώρα) και στη συνέχεια θα καταλύσει για μερικές ώρες σε ξενοδοχείο. Με νέα πτήση (στις 22:45 τοπική ώρα) από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Αυστρίας αναμένεται να φτάσει στον τελικό της προορισμό, την πόλη Ντνίπρο, στις δυο τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/10).

Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει προπόνηση στο «Palace of Sports Shynnik», γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι. Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, ΜακΓκι, Χάρις, Αγγέλου.

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με την ουκρανική ομάδα, ανέφερε: «Η Ντνίπρο είναι μια μαχητική ομάδα, η οποία αποτελείται μόνο από Ουκρανούς παίκτες. Το παιχνίδι τους βασίζεται στο transition, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές, ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να σκοράρουν εύκολους πόντους. Θα πρέπει να περιορίσουμε τον Μισούλα, πρώτο σκόρερ και κύριο δημιουργό της ουκρανικής ομάδας, που παίρνει τις περισσότερες προσπάθειες στον αγώνα. Έχει παίκτες, οι οποίοι μπορούν να σουτάρουν οποιαδήποτε στιγμή και στα γκαρντ και στους ψηλούς γι’ αυτό θα πρέπει να ελέγξουμε το μακρινό σουτ και τα ριμπάουντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x