NBA

Πάου Γκασόλ: «Μπορεί να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση για να παίξω στο Τόκιο το 2021»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δράση, ώστε να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, άφησε ο Πάου Γκασόλ!

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη προέβη ο Πάου Γκασόλ!

Ο 40χρονος σέντερ, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση με τελευταίο σταθμό τους Μπακς, αυτή την στιγμή βρίσκεται σε πρόγραμμα αποθεραπείας μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε τον περασμένο Μάιο στο πόδι.

Ωστόσο, σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως ενδεχομένως να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τη νέα περίοδο, καθώς θέλει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που πρόσφατα μεταφέρθηκαν για το 2021!

«Όταν φτάσω στο επιθυμητό σημείο θα αποφασίσω. Ενδεχομένως να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, προκειμένου να είμαι σε θέση να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προς το παρόν όλα πάνε καλά, καθώς είμαι τυχερός που έχω όλο τον εξοπλισμό για να συνεχίσω την αποθεραπεία μου στο σπίτι. Τώρα, έχοντας περισσότερη ηρεμία στο μυαλό μου, καθώς δεν έχω υποχρεώσεις, μπορώ να αποθεραπευτώ καλύτερα. Δουλεύω καθημερινά για να αποκτήσω καλή φυσική κατάσταση και τότε θα δούμε τι θα γίνει. Αλλά, είμαι θετικός και αισιόδοξος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πάου Γκασόλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x