Εurobasket 2015

Γκασόλ: «Απίστευτος ο Γκάλης, τιμή μου που τον πέρασα»

Ο Πάου Γκασόλ υποκλίθηκε στον Νίκο Γκάλη, τον οποίο ξεπέρασε στη λίστα των σκόρερ του Ευρωμπάσκετ, ενώ απάντησε με ταπεινότητα για τη μεγαλειώδη παρουσία του στη διοργάνωση.

Τη στιγμή του θριάμβου του, ο Πάου Γκασόλ είχε το μεγαλείο να υποκλιθεί στον Νίκο Γκάλη, τον οποίο ξεπέρασε στη λίστα των σκόρερ του Ευρωμπάσκετ.

«Είναι μεγάλη μου τιμή. Δεν παίζω για τους αριθμούς, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Ο Γκάλης ήταν ένα απίστευτος παίκτης και το γεγονός ότι τον ξεπέρασα δεν αφαιρεί τίποτα από το μεγαλείο του», δήλωσε ο MVP του Ευρωμπάσκετ.

«Είμαι περήφανος που αποτελώ μέλος αυτός της σπουδαίας ομάδας. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Κατακτήσαμε ένα ακόμα τίτλο και ήταν από τους πιο δύσκολους. Έχουμε ζήσει πολλές χαρές και επιτυχίες την τελευταία δεκαετία και αυτό είναι το τρίτο Ευρωμπάσκετ στις τελευταία 4 διοργανώσεις. Είναι ονειρικό, είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να νιώσεις στον αθλητισμό. Τι παραπάνω μπορείς να ζητήσεις από αυτό», τόνισε για την επιτυχία της ομάδας του, ενώ ερωτηθείς αν θεωρεί τον εαυτό του τον κορυφαίο Ευρωπαίο παίκτη όλων των εποχών, απάντησε: «Δεν το σκέφτομαι έτσι. Εγώ απλώς προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος παίκτης που μπορώ για κάθε ομάδα μου και αφήνω τα ΜΜΕ ή τον κόσμο να λένε οτιδήποτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x