Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στο esake.gr:

Θα παίξουμε και για τον αρχηγό

Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Η εβδομάδα κύλησε πολύ καλά για εμάς, καθώς κόντρα στα Τρίκαλα επιστρέψαμε στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Κάναμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, γιατί ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος και έτσι το ροζ φύλλο συνδυάστηκε με όμορφο μπάσκετ, αλλά και μία σημαντική διαφορά.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Είναι μία ιστορική ομάδα, που έχει στον πάγκο της έναν από τους θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Άρης είναι από τις ομάδες που κάθε χρόνο βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και ένα από τα μεγάλα του όπλα, για να το καταφέρει αυτό, είναι η έδρα του.

Από την πλευρά μας, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο του κόουτς, ώστε να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τη νίκη. Επίσης, θα παίξουμε και για τον Γιάννη Γεωργαλλή, καθώς ο αρχηγός για δεύτερο σερί ματς δεν θα είναι σε θέση να μας βοηθήσει.

Τα λέμε την επόμενη φορά,
Κωνσταντίνος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ