Ελλάδα

Παπαντωνίου: «Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι από τον Άρη»

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ είναι ανώτερη του Άρη εξέφρασε ο Νώντας Παπαντωνίου χαρακτηρίζοντας τον αγώνα της Τετάρτης με τον Άρη τον πιο δύσκολο της σειράς.

Ανώτερη ομάδα από τον Άρη θεωρεί την ΑΕΚ ο Νώντας Παπαντωνίου, αλλά σημείωσε πως πρέπει να το αποδείξει και στη συνέχεια των μικρών τελικών, αρχίζοντας από εκείνον της Τετάρτης στο Nick Galis Hall. Ο 26χρονος γκαρντ περιμένει την αντίδραση των «κίτρινων» στο-όπως το χαρακτήρισε-δυσκολότερο ματς της σειράς.

Αναλυτικά, όσα έγραψε στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Φτάσαμε στην τρίτη αναμέτρηση της τελικής φάσης με τον Άρη. Προερχόμαστε από δύο νίκες σε Αλεξάνδρειο και ΟΑΚΑ, δείχνοντας ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον αντίπαλο. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη όπου φύγαμε με το break και στο ΟΑΚΑ παίξαμε καλό μπάσκετ, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή και φτάσαμε στο 2-0.

Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι αγωνιστικά και να κοιτάξουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο αυριανό ματς. Ξέρουμε ότι θα είναι το πιο δύσκολο ματς της σειράς, καθώς ο Άρης θα τα δώσει όλα για να πάρει την νίκη. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα και να περιορίσουμε κάποιους παίκτες κλειδιά του Άρη. Αυτό δουλεύουμε όλη την εβδομάδα.

Αποδείξαμε ότι μπορούμε στα δύο προηγούμενα ματς και έτσι αύριο πρέπει να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για σαράντα λεπτά, ώστε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με τον πιο ιδανικό τρόπο την χρόνια
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x