Γενικά

Παπαγιάννης: «Διαθέσιμος όποτε με χρειαστεί η Εθνική»

Έτοιμος να δώσει το "παρών" στην Εθνική ομάδα όποτε του ζητηθεί δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Πρόθυμος να δώσει το «παρών» στην Εθνική ομάδα μπάσκετ κάθε φορά που αυτή θα το χρειαστεί δήλωσε ο Γιώργος Παπαγιάννης σε συνέντευξή του στη Real News.

««Ήθελα πάρα πολύ να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Ήταν ο πρώτος στόχος της ομάδας. Πήρα εμπειρίες που θα χρησιμοποιήσω στο επόμενο τουρνουά με την Εθνική ομάδα. Για εμάς η ήττα από τη Ρωσία θα χρησιμοποιηθεί ως μάθημα», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε:

«Εγώ θέλω να είμαι εδώ όσες φορές με χρειαστεί η ομάδα. Το θέλω όσο τίποτα, είναι η μεγαλύτερη τιμή και η μεγαλύτερη ευθύνη. Θα εκμεταλλευτώ κάθε κενό, θα δώσω όλο μου τον εαυτό για να είμαι παρών. Μέσα στη χρονιά είναι δύσκολο. Θα κοιτάξω κάθε κενό να πάρω έγκριση από τον σύλλογό μου να είμαι στην Εθνική για να περάσουμε στο Μουντομπάσκετ».

Τέλος, σχολίασε για το κλίμα που υπήρχε στην Εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια του Ευρωμπάσκετ:

«Υπήρχαν πολλά αρνητικά σχόλια. Το λαμβάναμε, έφταναν μέχρι εμάς. Κοιτάξαμε να αποδείξουμε ότι έκαναν λάθος. Λειτουργήσαμε ως οικογένεια. Μεταξύ μας ήμασταν πολύ καλά εξαρχής. Μετά τον όμιλο συζητήσαμε και συσπειρωθήκαμε. Και το δείπνο του Σλούκα βοήθησε. Ήμασταν μια οικογένεια. Δεν μας άρεσαν καθόλου τα απαξιωτικά σχόλια των Λιθουανών για τον προπονητή μας. Ένιωσα άσχημα. Στον αγώνα με τη Λιθουανία έπαιξα σε πολύ μεγάλο βαθμό για τον Κώστα Μίσσα. Επαιξα για τον προπονητή του. Με βοήθησε πολύ και τον ευχαριστώ για τη στήριξη. Θα ήθελα να τον έχω ξανά», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x