Ελλάδα

Παπακυριάκης: «Θέλαμε να παίξουμε στο Αλεξάνδρειο»

Διαβάστε τις δηλώσεις αντιπροέδρου της ΚΑΕ Άρης για την κλήρωση του Κυπέλλου.

Η επιθυμία των ανθρώπων του Άρη έγινε πραγματικότητα. Ποια ήταν αυτή; Να δώσει εντός έδρας το παιχνίδι για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Δημήτρης Παπακυριακής μίλησε για αυτό επισημαίνοντας με τον τρόπο αυτό ο Άρη να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για πρόκριση στον τελικό.

«Επιθυμούσαμε να παίξουμε έναν τελικό στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Δεν μας ενδιέφερε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος και το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Θέλαμε να παίξουμε στο Nick Galis Hall. Εκεί ο Άρης έχει μεγάλη δυναμική. Έχουμε μια καινούρια ομάδα, δουλεύουμε σκληρά για να δείξουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Κάποια στοιχεία τα δείξαμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι με τον Κόροιβο. Νομίζω πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Άρη και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή ως διοίκηση δίνουμε μεγάλη μάχη με το χρόνο, υπάρχει ένα πλάνο και θεωρούμε πως στο τέλος ο Άρης θα βγει νικητής από αυτή την ιστορία. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, είναι κοινώς γνωστό αυτό, αλλά θεωρούμε πως αν ο Άρης βγει από αυτή τη χρονιά νικητής αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά-οικονομικά, θα αλλάξει και επίπεδο. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος, απλά πρέπει να συνδράμει πολύς κόσμος και να παρθούν σωστές αποφάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x