Ελλάδα

Παπαμακάριος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας την περασμένη εβδομάδα»

Να… ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο θέλει ο ΓΣΛ-Φάρος απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Μανώλη Παπαμακάριο.

Απογοήτευση υπάρχει στον ΓΣΛ-Φάρο μετά την κακή εμφάνιση που έφερε την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο και σύμφωνα με τον Μανώλη Παπαμακάριο, η ομάδα της Λάρισας θέλει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο κόντρα στον Κολοσσό και να πάρει τη νίκη, μέσα στη Ρόδο.

Αναλυτικά το blog του Μανώλη Παπαμακάριου στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και να προσπαθήσουμε άμεσα να την καλύψουμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μέσα στην εβδομάδα και θέλουμε να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο στη Ρόδο.

Θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας την περασμένη εβδομάδα. Φυσικά και υπάρχουν στο πρόγραμμα και οι ήττες, όμως αυτό που μας ενόχλησε ήταν η άσχημη εμφάνιση. Πρώτα από όλα θέλουμε να παίξουμε καλά κι αν τα καταφέρουμε, πιστεύω θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχει ομάδα που θα μας χαριστεί, κάθε λάθος το πληρώνεις. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να οδηγήσουμε τον Κολοσσό στο λάθος και να του βάλουμε πίεση από το ξεκίνημα. Συνήθως όταν παίζουν ομάδες σχεδόν ίδιας δυναμικότητας, το άγχος το έχει ο γηπεδούχος αλλά αυτό μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ εάν δεν είμαστε δυνατοί στο ξεκίνημα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x