Ελλάδα

Παπαμακάριος: «Μόνο κερδισμένοι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»

Μόνο κερδισμένος μπορεί να βγει ο ΓΣ Λάρισας- Φάρος από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μανώλη Παπαμακάριο, ο οποίος κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Να δούμε το γήπεδο γεμάτο

Παίζουμε απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος Παναθηναϊκό και πολλοί θεωρούν ότι τα λόγια δεν έχουν σημασία. Εγώ διαφωνώ και θα πω, ότι μόνο κερδισμένοι θα βγούμε από αυτό το παιχνίδι.

Ο θεωρητικά αδύναμος δυναμώνει όταν αγωνίζεται απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Τουλάχιστον να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό που παρουσιάσαμε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Προμηθέα. Αν σεβόμαστε τους εαυτούς μας, θα πρέπει να τα δίνουμε όλα, ακόμη κι όταν παίζουμε με ομάδες του επιπέδου του Παναθηναϊκού.

Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως άλλωστε σε κάθε αγώνα. Είναι και ευκαιρία για τον κόσμο της Λάρισας να δει την ομάδα του Παναθηναϊκού. Θα χαρούμε πολύ να δούμε το γήπεδο γεμάτο. Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα και τους περιμένουμε όλους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x