Ελλάδα

Παπαμακάριος: «Στο μυαλό μας μόνο η νίκη»

Η επιστροφή στις νίκες μοιάζει με μονόδρομο για τον ΓΣΛ Φάρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μανώλη Παπαμακάριου εν όψει του ματς με τον Κόροιβο.

Μανώλης Παπαμακάριος για Κόροιβο και All Star Game.

Ο έμπειρος γκαρντ αναφέρθηκε, μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ, στο προσεχές ματς (16/12, 18:30) του ΓΣΛ Φάρου με την ομάδα της Αμαλιάδας, αλλά και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει


Η επιστροφή στις νίκες και το All Star Game

Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Στο ματς με τον Κόροιβο πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις, πρέπει να αποτινάξουμε το άγχος από πάνω μας όσο πιο νωρίς γίνεται.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και να δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το γεγονός ότι ο Κόροιβος δεν έχει νικήσει εκτός έδρας. Δεν έχει κάνει τυχαία τρεις νίκες στο πρωτάθλημα. Το μεγαλύτερο μας πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια, είναι ότι δεν έχουμε σταθερότητα στην απόδοση μας.

Ακόμη και ένα λεπτό να μην παίξεις καλά, μπορεί να το πληρώσεις. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να μας βοηθήσει όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι. Τον έχουμε πικράνει τελευταία αλλά θα επανορθώσουμε. Εκτός από το ματς που έρχεται, είμαι πολύ χαρούμενος διότι όλη την εβδομάδα αυτή, ακούω ευχάριστα νέα για το All Star Game που επιστρέφει και θα γίνει στην Πάτρα.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει ανάγκη το All Star και είναι θετικό ότι αυτή η γιορτή θα γίνει στην επαρχία όπως πριν από μερικά χρόνια στα Χανιά που ήταν και το τελευταίο. Τέτοιες εκδηλώσεις φέρνουν τον κόσμο στον αθλητισμό, στα γήπεδα, στο μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x