Euroleague

Παπανικολάου: «Μόλις νικάμε, χάνουμε τη συγκέντρωσή μας»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Κώστας Παπανικολάου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Άλμπα Βερολίνου, λέγοντας πως το μεγάλο πρόβλημα των «ερυθρόλευκων» είναι η σταθερότητα.

Η έλλειψη σταθερότητας κοστίζει πολύ φέτος στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου μετά την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου.

«Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε. Το ματς δεν πρέπει να φτάνει εκεί. Από το ξεκίνημα μπήκαν στο ρυθμό τους, επέβαλλαν το παιχνίδι τους. Το θέμα είναι όταν παίζεις στην έδρα σου, να μπαίνεις από την αρχή έτοιμος να κόψεις το ατού του αντιπάλου. Ό,τι και να κάνεις μετά, δεν έχει σημασία. Η σταθερότητα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας από την αρχή της σεζόν. Η δουλειά είναι δουλειά και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για οποιαδήποτε συνθήκη. Για να είσαι σταθερός, για μένα παίζει ρόλο και η συγκέντρωση. Μόλις νικάμε, χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Άποψή μου είναι αυτή, όχι όλων. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Το κεφάλι θα έπρεπε να είναι πιο κάτω από το παρκέ και να δουλέψουμε. Είναι άλλη μια κακή ήττα, όσο πιο γρήγορα το ξεχάσουμε, τόσο πιο έτοιμοι μπορούμε να είμαστε για το επόμενο παιχνίδι», δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα της Nova.

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προλάβει τα playoffs: «Αν δεν πίστευα ότι προλαβαίνουμε τα playoffs, δεν θα συνέχιζα να παίζω και να προπονούμαι. Υπάρχει πολλή δουλειά ακόμα και πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο. Μόνο έτσι θα διεκδικήσουμε κάτι».

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Κάναμε δύο προπονήσεις (σ.σ. με τον Μπαρτζώκα) και όπως είναι λογικό δεν μπορείς να δουλέψεις πάνω σε κάτι. Ξέρει την Ευρωλίγκα πολύ καλά, έχει δείξει την δουλειά του κι έχει τίτλους. Από την πορεία του έχει δείξει τι έχει κάνει και όλα αυτά θα βοηθήσουν. Δεν υπάρχει χρόνος, πρέπει να βελτιωθούμε και όλοι να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x