Euroleague

Παπανικολάου: «Να δώσουμε και την ψυχή μας για το πρωτάθλημα» (video)

Στεναχώρια και απογοήτευση υπάρχει για τον χαμένο τελικό της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν και την ψυχή τους για το πρωτάθλημα.

Μετά τον χαμένο τελικό της Ευρωλίγκας κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός καλείται να σηκώσει κεφάλι και να δώσει και την… ψυχή του για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στην κάμερα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

«Όταν τελείωσε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ είπαμε όταν κάναμε το "ζντο" ότι εκείνο το παιχνίδι είχε τελειώσει. Κάτι ανάλογο πρέπει να συμβεί και τώρα. Σίγουρα είναι δύσκολη στιγμή, σίγουρα υπάρχει στεναχώρια και θλίψη, είμαστε νευριασμένοι και έχουμε όλα τα συναισθήματα που μπορούμε να νιώσουμε μετά από μία χαμένη ευκαιρία. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να σηκώσουμε το κεφάλι και να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας, επειδή έπεται μία δύσκολη συνέχεια. Έχουμε τον αγώνα με τον Άρη μπροστά μας την Πέμπτη (25/5), όπου πρέπει με καλή δουλειά να τελειώσουμε εκεί το θέμα και μετά να δώσουμε τα πάντα στους τελικούς και να προετοιμαστούμε για να κατακτήσουμε έναν τίτλο», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε:

«Δεν έχουμε κάνει κάτι φέτος, δεν έχουμε κατακτήσει κάποιον τίτλο. Σίγουρα είναι επιτυχία που φτάσαμε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, αλλά αυτή η ομάδα έχει κατακτήσει δύο φορές το Πρωτάθλημα τα δύο τελευταία χρόνια και τώρα πρέπει να κερδίσει και το τρίτο συνεχόμενο. Αυτό πρέπει να κάνει τώρα, αυτός είναι ο στόχος της και πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x