Euroleague

Παπανικολάου: «Παίξαμε εκπληκτική άμυνα»

Στην καταπληκτική άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη νίκη επί της Χίμκι για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε πως η συγκέντρωση ισοσκέλισε την κούραση από τα συνεχόμενα ματς, στάθηκε στη χημεία που έχουν δημιουργήσει και ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ενώ στάθηκε στα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ.

Αναλυτικά: «Μεγαλώνουν οι followers στο Instagram. Καλό παιδί ο Νίκολα, τον βοηθάμε όσο μπορούμε. Θα πάει στο ΝΒΑ του χρόνου και εμείς θα κλαίμε!

Προσπαθείς να ελέγχεις το κορμί σου. Δόξα τω Θεώ, είμαι καλά. Είχαμε μια δύσκολη περίοδο με πολλά παιχνίδια. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Υπήρξε καταπόνηση, όμως η δουλειά που έγινε με το σταφ είναι πολύ σημαντική. Είμαστε καλά, υγιείς και προχωράμε.

Το κομμάτι της χημείας έχει φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο, για να παίζουμε ένα μπάσκετ που θα φέρνει νίκες και θα αρέσει στον κόσμο. Όταν συνδυάζεις εμφάνιση και νίκη είναι το καλύτερο. Όσο προσπαθείς βελτιώνεσαι. Εμείς έχουμε πολλά περιθώρια ακόμα.

Η άμυνά μας ήταν σε υψηλό επίπεδο για μία ακόμα βραδιά. Δώσαμε αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, όπου η Χίμκι ήταν άστοχη. Στο δεύτερο μέρος η άμυνα ήταν πιο συμπαγής κι εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε εύκολους πόντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x