Euroleague

Παπανικολάου: «Πάμε στην Τουρκία για μία, αν όχι δύο νίκες»

Το σύνθημα για τους επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας έδωσε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι Πειραιώτες θα παίξουν με την Εφές με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

Το σύνθημα για τους επόμενους αγώνες του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας έδωσε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Εφές με στόχο την πρόκριση στο Final-4.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ στη «Real News»

«Θα ταξιδέψουμε στην Τουρκία για να κατακτήσουμε τουλάχιστον μία νίκη, αν όχι δύο. Ο αντίπαλός μας είναι αξιόλογος και στο δεύτερο παιχνίδι στάθηκε καλύτερα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο μεγάλες ομάδες πρέπει να κάνουν μεγάλες νίκες και θα είμαστε απολύτως έτοιμοι γι΄ αυτό τη στιγμή που πρέπει. Στο φινάλε του δεύτερου αγώνα δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, όμως δεν ωφελεί σε τίποτα να εστιάζουμε σε ό,τι έγινε και πάει. Σκοπός μας πλέον είναι να κοιτάξουμε μπροστά, αν δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε αυτοί που πρέπει στις επόμενες αναμετρήσεις. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, ψυχή, καρδιά κα μυαλό για να γυρίσουμε νικητές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x