Euroleague

Παπαπέτρου: «Βγάλαμε μεγάλες φάσεις, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό»

Στις τελευταίες φάσεις της παράτασης απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι «αιωνίων» της 12ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο διεθνής φόργουορντ ων «πράσινων» τόνισε πως έχασαν τις διαφορές που απέκτησαν σε κάποια σημεία της αναμέτρησης και «αποθέωσε» τον Παπαγιάννη για το καλάθι της ισοφάρισης στον κανονικό αγώνα. Θεωρεί καθοριστική την εμφάνιση του Ράις, όμως πιστεύει πως όλοι οι παίκτες συνεισέφεραν σε άμυνα και επίθεση και τόνισε πως χαλάρωσαν σε κάποια σημεία.

Αναλυτικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς πήραμε διαφορές, αλλά κάναμε κάποια λάθη και τις χάσαμε. Βγάλαμε μεγάλες φάσεις στο τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στον Γιώργο τον Παπαγιάννη για το καλάθι της ισοφάρισης. Συνεισφέραμε όλοι σε άμυνα κι επίθεση για τη νίκη. Πάντα λέω ότι η δουλειά στις νίκες είναι ομαδική.

Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στον Ράις για τους 41 πόντους. Δεν κάναμε το καλύτερό μας ματς. Κάπου χαλαρώσαμε, κάπου δεχτήκαμε μεγάλα σουτ. Μπορούσαμε να το έχουμε διαχειριστεί καλύτερα, αλλά αυτό που μένει εν τέλει είναι η νίκη.

Όσο νικάς, κοιτάζεις πιο ψηλά. Εμείς πάντα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς. Δε νομίζω ότι είμαστε φαβορί ή αουτσάιντερ σε οποιοδήποτε ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x