Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Δεν χαλαρώνουμε σε κανένα ματς, υπάρχει ανταγωνισμός»

Ύστερα από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας με 110-68, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δήλωσε πως η Ευρωλίγκα είναι άκρως ανταγωνιστική και δεν μπορούν να χαλαρώσουν καθόλου.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 110-68 της Λάρισας και ο φόργουορντ του «τριφυλλιού», Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και ανέφερε πως τα συνεχόμενα ταξίδια κουράζουν την ομάδα.

Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν τους μένει αρκετός χρόνος για τις προπονήσεις, αλλά έχουν συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην κάμερα της ΕΡΤ:
«Ήταν λίγο κουραστική η προηγούμενη εβδομάδα. Τώρα έχουμε τέσσερις μέρες για να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε για το ματς της Παρασκευής. Θέλαμε να έχουμε ενέργεια, να παίξουμε σωστά, να βάλουμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι μας. Κάναμε καλή δουλειά στο μεγαλύτερο διάστημα. Τα πράγματα ήταν πιο στοχευμένα, θέλαμε να βελτιώσουμε κάποια σχήματα και πράγματα.
Επηρεαζόμαστε από τα ταξίδια, γιατί δεν έχεις χρόνο να προπονηθείς πολύ, αλλά είμαστε επαγγελματίες κι έχουμε συνηθίσει σε αυτό. Η Euroleague είναι πολύ ανταγωνιστική, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε σε κανένα ματς, αλλά είμαστε κι ικανοί να κερδίσουμε κάθε ματς. Πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι πάντα»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x