Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Είμαστε εξαιρετική ομάδα, καλύτεροι τώρα με Σπανούλη»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θεωρεί τον Ολυμπιακό επιτομή ομάδας και είναι βέβαιος πως με την επάνοδο του Βασίλη Σπανούλη θα γίνει ακόμη καλύτερος.

Ευτυχής που ανήκει στον Ολυμπιακό και σίγουρος πως με την επάνοδο του Βασίλη Σπανούλη έρχονται ακόμη καλύτερες μέρες δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

«Η επιστροφή του Σπανούλη είναι εξαιρετικό νέο για όλους μας. Αλλάξαμε συγκάτοικους τώρα που επέστρεψε και δεν είμαι σίγουρος ποιος θα είναι ο νέος του συγκάτοικος. Για τις τελευταίες δύο σεζόν ήμουν εγώ. Είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε και είναι υγιής. Όλοι όσοι γνωρίζουν την ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο Μπίλι για εμάς. Είναι επίσης σημαντικό πως μπορέσαμε να πάρουμε τόσες νίκες χωρίς εκείνον. Δείχνει πως είμαστε εξαιρετική ομάδα. Μας έλειψε ένας παίκτης-“κλειδί”, αλλά παίξαμε καλό μπάσκετ και πήραμε νίκες. Αυτές είναι οι καλές ομάδες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά χωρίς εκείνον και τώρα θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα», τόνισε.

Όσο για την παρουσία του στην ομάδα Πειραιά; «Αυτή είναι η 5η σεζόν μου στον Ολυμπιακό και είμαι ενθουσιασμένος. Η ομάδα είναι “χτισμένη” σε έναν κορμό Ελλήνων παικτών. Εάν σκεφτείς τον Ολυμπιακό την τελευταία πενταετία, τα πρώτα ονόματα που σου έρχονται στο μυαλό είναι πάντα Ελλήνων. Επιπλέον, πάντα έχουμε και καλούς ξένους, κυρίως Αμερικανούς, που μας βοηθούν πολύ. Είμαι υπερήφανος που έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα μας, αλλά και καλούς χαρακτήρες. Ο ελληνικός κορμός είναι εδώ και είμαι χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι του. Έχουμε και πιο νέους παίκτες, όπως ο Τολιόπουλος και ο Αρσενόπουλος. Συνεχίζουμε να προσθέτουμε κομμάτια στον κορμό, γιατί οι Έλληνες γνωρίζουν την ιστορία της ομάδας και το τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για τον κόσμο του. Προσαρμόζονται πιο γρήγορα και παίζουν το καλύτερο μπάσκετ που μπορούν να παίξουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x