Euroleague

Παπαπέτρου: «Είχαμε καρδιά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε» (video)

Τα στοιχεία που έδωσαν στον Ολυμπιακό τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρ ανέφερε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, στέλνοντας μήνυμα εν όψει Ερ. Αστέρα. «Στο γήπεδο είμαστε όλοι ίσοι», τόνισε ο Έλληνας φόργουορντ.

Ιωάννης Παπαπέτρου για Φενέρμπαχτσε και Ερυθρό Αστέρα.

Ο 23χρονος φόργουορντ μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη, σχολιάζοντας ότι το πείσμα, η επιμονή και η καρδιά οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» το μεγάλο «διπλό».

«Αυτή είναι η βάση. Η ομάδα το έχει δείξει ότι το έχει αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι σε κάθε παιχνίδι», επεσήμανε ο παίκτης των Πειραιωτών και ανέλυσε τα δεδομένα εν όψει Ερυθρού Αστέρα.

«Σίγουρα δεν είναι και από τα μεγαθήρια της Ευρώπης και δεν έχει μεγάλο μπάτζετ αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είναι όλοι ίσοι», τόνισε ο Παπαπέτρου.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Εννοείται πως είμαστε πανέτοιμοι. Έτσι είναι το σύστημα της Euroleague. Θα είμαστε πανέτοιμοι αύριο να τα δώσουμε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα».

-τη νίκη επί της Φενέρ και τα στοιχεία που έκριναν το ματς: «Το πείσμα και η επιμονή είναι το πιο σημαντικό από όλα. Νομίζω ότι επιμείναμε στο παιχνίδι. Βρεθήκαμε πίσω, βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ και συνεχίσαμε να παλεύουμε ότι και αν γινόταν. Ακόμα και όταν η Φενέρ έστειλε το ματς στην παράταση και είχαν το μομέντουμ εμείς συνεχίσαμε να παλεύουμε και δείξαμε ότι είχαμε καρδιά και θέληση πολύ μεγάλη. Αυτή είναι η βάση. Η ομάδα το έχει δείξει ότι το έχει αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε έτσι σε κάθε παιχνίδι».

-το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα: «Το ότι δεν τρομάζει ο Ερυθρός Αστέρας είναι αυτό που.. τρομάζει κιόλας στο τέλος. Έχουν πολύ καλή λειτουργία είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Σίγουρα δεν είναι και από τα μεγαθήρια της Ευρώπης και δεν έχει μεγάλο μπάτζετ αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είναι όλοι ίσοι. Για αυτό όταν μπαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να μπούμε με την ίδια προσέγγιση του παιχνιδιού όπως μπήκαμε μέσα στην Φενέρ και να δώσουμε το 100% όλοι παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x