Euroleague

Παπαπέτρου: «Να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι»

Παρελθόν αποτελεί ήδη για τον Ολυμπιακό η νίκη στο πρώτο ματς με την Αναντολού Εφές, καθώς θα πρέπει να εμφανιστεί βελτιωμένος στο δεύτερο, σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ακόμη καλύτερος θα πρέπει να εμφανιστεί ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Αναντολού Εφές, ξεχνώντας ό,τι έγινε στο πρώτο, όπως τόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε χθες. Πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο της σεζόν και να τα δώσουμε όλα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, πρέπει να παίξουμε σκληρά από την αρχή και να μην αφήσουμε την Εφές να αντιδράσει», δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν η καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς της σειράς αποτελεί παρακαταθήκη για το δεύτερο:

«Σίγουρα ναι. Κάναμε μία καλή εμφάνιση, αλλά μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε να παίξουμε πιο καλά. Και αυτοί θα εμφανιστούν καλύτεροι νομίζω. Θα έρθουν να τα δώσουν όλα, μπας και πάρουν ένα ματς εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x