Euroleague

Παπαπέτρου: «Να τους κάνουμε να καταλάβουν που ήρθαν να παίξουν»

Την σημασία του να μην αφήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού την Μάλαγα να επιβάλλει το ρυθμό της τόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να παρουσιαστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με την Μάλαγα σύμφωνα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του πρέπει να μην επιτρέψουν στους αντιπάλους τους να επιβάλλουν το ρυθμό και να τους δώσουν να καταλάβουν πως ήρθαν να παίξουν σε μία δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Η Μάλαγα είναι μία ομάδα που παίζει σκληρά. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλουν τον ρυθμό τους. Εμείς παίζουμε εξίσου σκληρά, μας αρέσει να βάζουμε τα κορμιά μας στην άμυνα, πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας και πρέπει να τους κάνουμε να καταλάβουν πως ήρθαν να παίξουν σε μία δύσκολη έδρα.

Σίγουρα, σε επηρεάζει το να βλέπεις την προπόνηση της ομάδας να γίνεται μόλις με 10 παίκτες εξαιτίας των τραυματισμών. Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όμως, όσοι και αν έχουμε μείνει, αυτοί που παίζουν θα πρέπει πάντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο, ούτε υπερεκτιμούμε κανέναν. Η Μάλαγα είναι ομάδα επιπέδου EuroLeague. Έχει ένα γεμάτο σύνολο, έχει καλούς παίκτες, έκανε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x