Euroleague

Παπαπέτρου: «Πρέπει να είμαστε σταθεροί, χωρίς σκαμπανεβάσματα»

Χαρούμενος που ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Ευρωλίγκας ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε τον στόχο του με την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα playoffs της Ευρωλίγκας, αλλά αυτό από μόνο του δεν θα τον στείλει στο Final Four της Ευρωλίγκας, όπως τόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην κάμερα της Nova:

«Μετράει η νίκη. Εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Το θέλαμε πολύ. Παλέψαμε στη Μόσχα, ήμασταν ταλαιπωρημένοι, αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία. Θέλαμε να τα δώσουμε όλα γι' αυτό το ματς και το κερδίσαμε. Κάπου χάσαμε τον ρυθμό μας. Όλοι πρέπει να μπαίνουν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Όταν δεχτείς δυο-τρία καλάθια συνεχόμενα, τότε και η επίθεσή σου θα επηρεαστεί. Πρέπει να είμαστε σταθεροί, χωρίς σκαμπανεβάσματα.

Αυτές οι ομάδες παίζουν τα τελευταία τους παιχνίδια. Δεν έχουν κάτι να χάσουν ή να κερδίσουν, παίζουν χωρίς άγχος. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στα επόμενα ματς. Το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Έχει αποδειχτεί πως αν δεν παίξεις καλά δεν θα πας στο Final Four
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x