Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Πρέπει να κερδίσουμε τίτλους, η συζήτηση για το συμβόλαιο το καλοκαίρι»

Την κατάκτηση τίτλων με τον Ολυμπιακό έθεσε ως στόχο της φετινής σεζόν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναφέρθηκε και στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Η σκληρή δουλειά και η κατάκτηση τίτλων αποτελούν προτεραιότητες στο μυαλό του Ιωάννη Παπαπέτρου όπως τόνισε με δηλώσεις ο Έλληνας φόργουορντ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μιλώντας στην Cosmote TV και την εκπομπή «Pick n Roll» υποστήριξε πως η όποια κουβέντα σχετικά με το συμβόλαιό του που εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο, θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι και πως σημασία αυτή την ώρα έχει το αγωνιστικό και εκπλήρωση των στόχων του με τοςυ «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα πήρε θέση και για την αντίδρασή του στο συμβάν με τον Σίνγκλετον στην φυσούνα, λέγοντας πως είναι λογικό να υπερασπιστείς τους συμπαίκτες σου σε τέτοιες περιπτώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι:
«Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι έχουμε ακόμα πολύ καιρό μπάσκετ. Πρέπει να περάσουμε τους επόμενους μήνες με σκληρή δουλειά, συγκέντρωση και να κερδίσουμε τίτλους. Τα συμβόλαια και τα υπόλοιπα ανήκουν στο καλοκαίρι».

Για το περιστατικό στη φυσούνα με τον Σίνγκλετον: «Είναι κάτι που θα έκανε ο καθένας για να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του. Ήταν κάτι που ξεκίνησε μέσα στο παρκέ, νόμιζα ότι τελείωσε, αλλά συνεχίστηκε τελικά στη φυσούνα. Εγώ δεν ήθελα να ανάψουν τα αίματα και να γίνει κάτι χειρότερο, αλλά όταν βλέπεις να ανταλλάσσονται τέτοιες κουβέντες είναι λογικό να υπερασπιστείς την πλευρά του συμπαίκτη σου».

Για το αν θα παίξει με την Εθνική στα καλοκαιρινά «παράθυρα» της FIBA: «Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Έχουμε τοποθετηθεί ως παίκτες του Ολυμπιακού, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Είναι τιμή η εθνική ομάδα, είναι ευλογία και είναι ένα εντελώς διαφορετικό συναίσθημα. Δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος στην διαφορά της Euroleague με την FIBA, έχουμε τοποθετηθεί επίσημα, δεν έχω κάτι να προσθέσω».

Για το ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του μέσα στην ομάδα: «Κάνουμε πολύ παρέα με τον Παπανικολάου και εκτός παρκέ, είναι πολύ καλό παιδί, πολύ καλός χαρακτήρας. Καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο, ταυτίζεται το χιούμορ μας. Είναι μια πραγματική φιλία πέρα από την συνύπαρξη μας στο παρκέ. Η παρέα που έχουμε και το δέσιμο με όλα τα παιδιά είναι φοβερό. Όλοι περνάμε πάρα πολύ ωραία. Πάμε πολύ συχνά ακάλεστοι στο σπίτι του άλλου, ανοίγουμε την πόρτα και μπαίνουμε μέσα».

Για το πως καταφέρνουν και... αγκαλιάζουν τους ξένους παίκτες τόσο γρήγορα: «Βλέπουν και οι ξένοι το κλίμα που επικρατεί, την άνεση που υπάρχει. Όταν βλέπεις ότι κάνεις πλάκα σε κάποιον και δεν παρεξηγείται, όταν o Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι εντελώς ακομπλεξάριστοι και κάνουν παρέα μαζί μας που είμαστε πολύ νεώτεροι τους, τότε και οι ξένοι το βλέπουν κι αυτό και μπαίνουν στο κλίμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x