Euroleague

Παπαπέτρου στον ΣΠΟΡ FM: «Πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι την Παρασκευή»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εμφανιστεί την Παρασκευή πιο έτοιμος και με μεγαλύτερη συγκέντρωση για να ισοφαρίσει τη σειρά με την Εφές, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Τους λόγους που οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε ήττα 64-60 στο εκτός έδρας ματς με την Εφές Αναντολού, που έκανε το 2-1 στη σειρά με τους «ερυθρόλευκους» για τα play offs της Ευρωλίγκας, ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στον Νίκο Ζέρβα.

Το σχόλιο για το σημερινό ματς και η τοποθέτησή του για την αναμέτρηση της Παρασκευής (28/04, 21:15) που είναι… ζωής ή θανάτου, ήταν: «Δεν ήμασταν σταθεροί, πήρανε μεγάλη διαφορά και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε παρά την προσπάθεια που κάναμε. Έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε το ματς της Παρασκευής και πρέπει να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι και πιο συγκεντρωμένοι, πρέπει να καταλάβουμε έχουμε μπροστά μας και τι διεκδικούμε. Πρέπει να γίνει, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, πρέπει να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι, θα είναι πιο δύσκολο, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο».

Για τον λόγο που «κόλλησε» επιθετικά ο Ολυμπιακός, δίνοντας τη δυνατότητα στην ομάδα της Τουρκίας να ξεφύγει στο σκορ, είπε: «Επιθετικά δεν ήμασταν καλοί, δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και όπως έχουμε συνηθίσει. Κρατούσαμε πολύ την μπάλα, κάναμε πολλά λάθη και δεν ήμασταν επιθετικοί όπως θα έπρεπε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x