Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, να πάρουμε κι άλλους τίτλους»

Στον χαρακτήρα που έδειξε στο τέλος ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του με την «πράσινη» φανέλα.

Ικανοποιημένος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας εμφανίστηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ εξήρε τον χαρακτήρα της ομάδας του στα τελευταία λεπτά, αλλά και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, ενώ ευχήθηκε στο μέλλον να κατακτήσει κι άλλους τίτλους με την «πράσινη» φανέλα.

«Πρώτα απ’ όλα, να συγχαρώ τον προπονητή του ΠΑΟΚ και όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ήταν μια μάχη, ένας τελικός. Άλλαξαν πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο, μας μπέρδεψαν. Εμείς μπερδευτήκαμε σε ένα σημείο του τελικού και ο ΠΑΟΚ μάζεψε τη διαφορά, πέρασε μπροστά και έκανε ντέρμπι το παιχνίδι.

Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος. Ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε πολύ. Όποιος περίμενε εύκολο παιχνίδι ήταν γελασμένος. Βάλαμε τις βολές στο τέλος, παίξαμε καλές άμυνες και πήραμε το κύπελλο. Είμαστε χαρούμενοι για τον τίτλο και ο πιο... μικρός. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Όλα τα παιδιά δώσαμε κάτι και το μέλλον θέλουμε να είναι ανάλογο και να προσπαθούμε να παίρνουμε τίτλους γι αυτή την ομάδα» δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x