Euroleague

Παπαπέτρου: «Απίστευτη η αυταπάρνησή μας»

Στην αυταπάρνηση των παικτών αλλά και στις δυσκολίες που καλούνται οι ερυθρόλευκοι να αντιμετωπίσουν στην έδρα της Ζαγλκίρις αναφέρθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Στην προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού αλλά και στην αυταπάρνησή τους στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Μιλώντας πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Λιθουανία, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκοι στην έδρα της Ζαλγκίρις και αναφέρθηκε στην πείρα της ομάδας σε ανάλογες καταστάσεις.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο γήπεδο, μια δύσκολη έδρα, θα είναι δύσκολα και τα δύο ματς. Επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εμείς έχουμε ξαναϋπάρξει σε τέτοιες σειρές. Και πέρσι χάσαμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά περάσαμε τελικά. Έχουμε την εμπειρία και την ποιότητα να πάρουμε τη νίκη. Ο έλεγχος των ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και αν το κάνουμε θα είμαστε σε πολύ καλή μοίρα.

Για την αυταπάρνηση των τραυματιών είπε: «Είναι απίστευτο συναίσθημα, είναι συγκινητικό. Σε κάνει και σένα να παίξεις παραπάνω. Αυτά τα παιδιά είναι άξια σεβασμού και δείχνει η αυταπάρνησή τους το ποιόν του χαρακτήρα τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x