Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Απολύτως δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ»

Την ανωτερότητα της ΑΕΚ παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι των «Δικεφάλων», με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ηλία Παπαθεοδώρου να παραδέχεται στη συνέντευξη Τύπου πως η «Ένωση» ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Παράλληλα, ο κόουτς των Θεσσαλονικιών αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την απόλυτα δίκαιη νίκη. Το κομμάτι της επιθυμίας για τη νίκη από την πλευρά των γηπεδούχων έπαιξε σημαντικό ρόλο. Αποτυπώνεται στους πόντους από επιθετικά ριμπάουντ, 21 πόντους από δεύτερες επιθέσεις. Κέρδισαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Με αυτή την εικόνα ήταν απολύτως φυσιολογικό να ηττηθούμε. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και να ματσάρουμε, αλλά κάναμε κάποια φθηνά λάθη, χάσαμε εύκολα ριμπάουντ, που δεν μας επέτρεψαν να επανέλθουμε. Και πάλι συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη δίκαιη νίκη».

- Για το πότε θα είναι απολύτως έτοιμη η ομάδα του: «Δεν μπορώ να προβλέψω με σαφήνεια. Οι τραυματισμοί είναι κάτι που δεν μπορείς να προβλέψεις. Είχαμε τραυματία τον Γκος για 3 εβδομάδες και περιμέναμε να επιστρέψει, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Δεν μπορώ να απαντήσω πότε θα είμαστε έτοιμοι. Ευελπιστώ το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x