Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Βγάλαμε αντίδραση στην πίεση»

Στην αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ στην πίεση που άσκησε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα από τους "πράσινους" στον δεύτερο ημιτελικό της Α1 μπάσκετ στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως βελτίωσαν κατά το ήμισυ τα λάθη τους και στάθηκε στην αστοχία από την περιφέρεια, όπως και στη διαφορά ποιότητας και περιμένει καλύτερα πράγματα στα ματς που ακολουθούν στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά: «Είχαμε κάποιους στόχους στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Τους πετύχαμε. Θέλαμε καλύτερη αντίδραση την πίεση, είχαμε κάνει 18 λάθη στο πρώτο ματς. Ήταν πάρα πολλά. Είχαμε μόλις εννέα λάθη σήμερα, εκ των οποίων τα τρία στα τελευταία λεπτά ο νεαρός παίκτης που βάλαμε, ο Καρράς.

Κάναμε τις επιθέσεις όπως θέλαμε, αλλά ήμασταν άστοχοι από την περιφέρεια. Πλησιάσαμε στους τρεις πόντους και μπορούσαμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό σε μέτρια ποσοστά για εντός έδρας παιχνίδι. Είναι διαφορετική η ποιότητα των ομάδων.

Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να φανούμε ανταγωνιστικοί και αυτό θα προσπαθήσουμε, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το 2-0 και στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x