Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Ελέγξαμε το ρυθμό και παίξαμε άμυνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο»

Στην καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα απέδωσε την άνετη νίκη επί της Οπάβα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως έλεγξαν το ρυθμό, πήραν τα ριμπάουντ και ευστόχησαν στα τρίποντα που επιχείρησαν, «αποθεώνοντας» τους Τσέχους φιλάθλους. Θεωρεί πως είναι σημαντική η πρώτη εκτός έδρας νίκη για το φετινό BCL και πως αυτά τα αποτελέσματα δίνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Η Οπάβα ξεκίνησε το παιχνίδι πραγματικά καλά, με ένα εκπληκτικό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ελέγξαμε τον ρυθμό, αρχίσαμε να παίζουμε άμυνα, περιορίσαμε τη δημιουργία τους, πήραμε τα ριμπάουντ και πετύχαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε αρκετά καλή άμυνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό ήταν το "κλειδί" για τη νίκη. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική σήμερα, ειδικά από τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή τους. Πρέπει να συνεχίσουμε, να βελτιωθούμε και να παίξουμε πιο σκληρά».

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Κάθε νίκη είναι σημαντική στον όμιλο, ειδικά οι εκτός έδρας νίκες. Για εμάς, ήταν η πρώτη μας νίκη μακριά από το γήπεδό μας, οπότε την κρατάμε και συνεχίζουμε».

Για το σερί που «χτίζει» ο ΠΑΟΚ: «Όπως έχω ξαναπεί, οι νίκες δίνουν "τροφή" σε κάθε ζωντανό οργανισμό, όπως είναι μια ομάδα μπάσκετ. Είναι πολύτιμες, γιατί μας δίνουν αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία για να συνεχίσουμε τη σκληρή μας δουλειά, ενόψει των απαιτητικών αγώνων που έρχονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x