Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ, τι ήταν αυτό;»

Αιχμές για τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη άφησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος άφησε «σπόντες» για τον τρόπο παιχνιδιού των «κίτρινων», κάνοντας λόγο για… σπρωξιές και κλωτσιές.

«Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, ανεξαρτήτως της κατάστασής του. Είναι πάντα σημαντικά αυτά τα παιχνίδια και για λόγους γοήτρου, για εμάς ήταν και βαθμολογικοί οι λόγοι. Καταφέραμε και ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά σε μια δύσκολη έδρα. Θεωρώ ότι κερδίσαμε απόλυτα δίκαια το σημερινό παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Για τα 42 λάθη συνολικά στο παιχνίδι: «Προετοιμαστήκαμε για να παίξουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ο Άρης παίζει δυνατά στην άμυνα, αλλά αυτή η... κλοτσοπατινάδα που παίχτηκε, είχε αυτό το αποτέλεσμα με τα λάθη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είχε πρόβλημα στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο: «Αν σε κρατάνε, σε χτυπάνε, σε σπρώχνουν, σε κλωτσάνε πως να κερδίσεις; Έχουμε κερδίσει και είμαι στεναχωρημένος για την ποιότητα του μπάσκετ. Εμείς ήρθαμε να παίξουμε μπάσκετ, τι ήταν αυτό;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x