Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Η ΑΕΚ έρχεται με καλή ψυχολογία»

Στο καλό μομέντουμ που έχει η ΑΕΚ μετά τις νίκες με Ολυμπιακό και Εστουδιάντες στάθηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League (16/12, 16:30) ολοκλήρωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της προπόνησης σε δηλώσεις του ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στάθηκε στην καλή ψυχολογία που έχει χτίσει η Ένωση μετά τις νίκες κόντρα σε Εστουδιάντες και Ολυμπιακό και υποστήριξε πως ένα από τα κλειδιά του ματς θα είναι να περιοριστούν τα επιθετικά ατού των «κιτρινόμαυρων» αλλά και ο έλεγχος των ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ και μετά την αλλαγή προπονητή, έκανε δύο πολύ μεγάλες νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και Εστουδιάντες, οπότε έρχεται με καλή ψυχολογία. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε σκληρή άμυνα, για να περιορίσουμε τα επιθετικά ατού της ΑΕΚ, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και στην επίθεση να βρούμε τρόπο να προκαλέσουμε προβλήματα με το παιχνίδι μας. Στο παιχνίδι κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ ξοδέψαμε πολύ ενέργεια για να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η αλήθεια είναι ότι τα δύο παιχνίδια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, αλλά αυτό είναι μέρος της δουλειάς μας και θεωρώ ότι οι παίκτες μου θα είναι έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x