Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Μας άξιζε η πρόκριση, σκέφτομαι την επόμενη μέρα»

Στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «16» του BCL στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την ήττα του «Δικεφάλου» από την Τενερίφη στο τελευταίο ματς στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους μέχρι τώρα και θεωρεί πως τους άξιζε αυτή η πρόκριση, πως δε βάζει στόχος στη διοργάνωση, αλλά κοιτά τον επόμενη δύσκολη μέρα, στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και εκθείασε την απόδοση του Χάτσερ.

Αναλυτικά: «Θέλω να πω μόνο συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για άλλη μία φορά. Για την πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη αυτήν τη σεζόν και το εκπληκτικό μπάσκετ τον τελευταίο μήνα. Τους αξίζει αυτή η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για το ποιοι είναι πλέον οι στόχοι: «Είναι δύσκολο να σκεφτόμαστε μακριά. Εγώ προσωπικά σκέφτομαι την επόμενη μέρα, το πως θα ξυπνήσουμε και σε τι συνθήκες θα είμαστε. Όλα τα άλλα είναι μακριά, δεν τα βλέπω. Κοιτάω το αύριο.

Η κατάσταση είναι γνωστή και δεν αλλάζει. Εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, χωρίς μεγάλη ανταπόκριση».

Για την απόδοση του Χάτσερ και τα παιχνίδια που έρχονται: «Ο Χάτσερ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια και ειδικά τον τελευταίο μήνα ήταν εκπληκτικός. Όσο για τα υπόλοιπα, απλά, όπως προείπα, κοιτάω το αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x