Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Μετά τον Παναθηναϊκό πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που είμαστε»

Στην κακή νοοτροπία των παικτών του μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στο γεγονός πως η ομάδα του δεν προσεγγίζει σωστά τα παιχνίδια μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος δήλωσε πως οι παίκτες του δεν έχουν καλή νοοτροπία σε αυτή τη φάση της περιόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στη συνέντευξη Τύπου:
- Για την ήττα από την Μπαντίρμα: «Συγχαρητήρια στην Μπαντίρμα για τη νίκη αυτή. Την άξιζε. Έπαιξε με ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Για εμάς ήταν πολύ άσχημο αυτό, αλλά το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία και όχι το αποτέλεσμα. Έχουμε έμπειρους παίκτες και ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι, αλλά ίσως ήρθαμε εδώ μόνο για περίπατο και όχι για να παίξουμε μπάσκετ. Γι’ αυτό η Μπαντίρμα σκόραρε 96 πόντους και έλεγξε το παιχνίδι».

- Για τις περιστροφές της ΑΕΚ στην άμυνα: «Είναι ξεκάθαρο ότι η νοοτροπία μας είναι κακή το τελευταίο διάστημα. Ο τρόπος που προσεγγίζουμε τα παιχνίδια είναι διαφορετικός από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έπειτα. Πιστέψαμε πως είμαστε κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είμαστε. Η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουμε πάρει το μάθημά μας. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε υποστεί ήττες. Τακτικά η Μπαντίρμα κυκλοφόρησε τη μπάλα. Δεν είναι μόνο οι περιστροφές, αλλά και η άμυνα, τα ριμπάουντ, το ένας εναντίον ενός. Ήταν όλα αυτά η κακή νοοτροπία που είχαμε. Μένουν 3 παιχνίδια και κάθε αγώνας είναι σημαντικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x