Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Να παίξουμε άμυνα»

Η ΑΕΚ αναχωρεί για την Πολωνία ενόψει του αυριανού αγώνα του BCL με την Ανβίλ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, έδωσε το αγωνιστικό στίγμα για να φτάσει στη νίκη η ομάδα του.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ στο Basketball Champions League στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Ανβίλ στην Πολωνία και ο προπονητής της, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για τα αγωνιστικά «κλειδιά» του αγώνα.

«Επιστρέφουμε στο Basketball Champions League με μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση. Η Ανβίλ είναι μία ομάδα, που διαθέτει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, έχει ατομική ποιότητα και παίκτες στην περιφέρεια που μπορούν να «σκοράρουν» με μεγάλη ευκολία. Είναι απαιτούμενο για μας, η καλή μας άμυνα τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και σε ομαδικό για να μπορέσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να επιστρέψουμε στις νίκες στο BCL», ανέφερε ο τεχνικός της Ένωσης στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στο μεταξύ, χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία, ενόψει της αυριανής (04/12) αναμέτρησης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Η αποστολή αναχωρεί το μεσημέρι χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς από το «Ελ. Βενιζέλος», για Βαρσοβία και κατόπιν θα ταξιδέψει οδικώς για το Βλότσαβεκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x