Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Να τελειώσουμε τη σεζόν, όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ»

Στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει τη σεζόν αναλόγως της ιστορίας του και του ονόματός του στάθηκε ο Ηλιάς Παπαθεοδώρου μετά την ήττα στον πρώτο προημιτελικό της Basket league από τον Προμηθέα.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως έφτασαν στα πλέι οφ με πολλά προβλήματα και έδωσε συγχαρητήρια στους Πατρινούς για τη νίκη τους, δίνοντας το σύνθημα για το δεύτερο ματς την ερχόμενη Τετάρτη και μετά τη λήξη της σεζόν για τα υπόλοιπα.

Αναλυτικά: «Καταρχήν, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη νίκη και την εμφάνιση. Δυστυχώς, φτάσαμε στα πλέι οφ, στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος, με άλλες προϋποθέσεις από αυτές που θα θέλαμε, από αυτές που είχαμε στο μυαλό μας και από αυτό που θα μας αναλογούσε, για τους γνωστούς λόγους.

Πλέον, θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με τον τρόπο που θέλουμε και ο οποίος μας αρμόζει, δηλαδή όρθιοι μέσα στο γήπεδο. Για αυτό, θα παλέψουμε την Τετάρτη. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο τώρα. Θα μιλήσουμε με περισσότερη ηρεμία όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x