Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Οι παίκτες μου κάνουν κατάθεση ψυχής, έχουμε όνειρα και θέλουμε να τα υλοποιήσουμε»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχάρη τους παίκτες του για τη νίκη επί της Χαποέλ Χολόν, χαρακτήρισε πειστική την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και στάθηκε στη σημασία του ροζ φύλλου.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Χαποέλ Χολόν, αλλά και την σπουδαία εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 92-77 του δικέφαλου του Βορρά απέναντι στην ισραηλινή ομάδα…

Αναλυτικά όσα είπε ο Παπαθεοδώρου:

Για το σημερινό παιχνίδι
: «Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Χρειαζόμασταν τη νίκη αυτή για να συνεχίσουμε στον επόμενο γύρο του Basketball Champions League. Στόχος μας ήταν να κοντρολάρουμε τον αιφνιδιασμό τους και το πετύχαμε. Έβαλαν μόνο τρεις πόντους από αντεπιθέσεις. Ελέγξαμε όλους τους τομείς σε άμυνα και επίθεση. Όμως, το σημαντικότερο από όλα είναι ότι πήραμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε και να παραμείνουμε... πεινασμένοι σε κάθε παιχνίδι. Θέλω για άλλο ένα ματς, να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη σπουδαία τους εμφάνιση».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση: «Θεωρώ ότι οκτώ νίκες μπορεί να μην ήταν αρκετές, γιατί μπορεί να... μπλέκαμε στις ισοβαθμίες. Σήμερα κερδίσαμε μία από αυτές, για αυτό παίρνει περισσότερη αξία η μεγάλη νίκη που κάναμε. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος, δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το τι σημαίνει στο ψυχολογικό κομμάτι: «Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε στο 100%. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Άσχετα με το αν κάποια προβλήματα πήραν μεγαλύτερη έκταση και το ότι έφυγε ένας παίκτης (σ.σ. Μορέιρα). Είμαστε εδώ, σεβόμαστε τους εαυτούς μας και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κίνητρο. Παίζουμε σε έναν τεράστιο και ιστορικό σύλλογο. Πέρα από τη νίκη, η εμφάνιση μας ήταν πολύ πειστική. Οι παίκτες μου κάνουν κατάθεση ψυχής και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Έχουμε στόχους, έχουμε όνειρα και θέλουμε να τα υλοποιήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x