Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Περήφανοι για αυτά τα παιδιά»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων... έβγαλε το καπέλο του στους πιτσιρικάδες που έφτασαν ως τον τελικό του Ευρωμπάσκετ!

Δεν θα μπορούσε παρά να... πετάει στα σύννεφα ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την εμφατική πρόκριση της Εθνικής Νέων Ανδρών στον τελικό του Ευρωμπάσκετ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αποθέωσε τον Χαραλαμπόπουλο, τον Κόνιαρη, τον Καρρά και τα υπόλοιπα παιδιά, εστιάζοντας στις συνεχείς επιτυχίες που φέρνει αυτή η «φουρνιά» τα τελευταία χρόνια.

Οι δηλώσεις Παπαθεοδώρου στην κάμερα της NOVA

«Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις σε ένα ημιτελικό. Τα παιδιά κάνανε σπουδαία δουλειά και δείξανε μεγάλη θέληση και πάθος, μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια με Μαυροβούνιο και Λιθουανία. Το απόλαυσαν. Ήμασταν καλύτεροι και δίκαια θα είμαστε στον τελικό».

Αναφορικά με την πίεση που ένοιωσε η Εθνική μας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε: «Η πίεση ήταν μεγαλύτερη, όμως μετά την ανατροπή με την Λιθουανία, παίξαμε χωρίς πίεση και άγχος. Καταφέραμε να κερδίσουμε εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Για το Ισραήλ: «Όπως και με το Μαυροβούνιο έτσι και τώρα θεωρούμαστε τα φαβορί, όμως το Ισραήλ έχει αποδείξει πως έχει ποιότητα. Αφήστε μας να το χαρούμε σήμερα, αύριο θα κάνουμε το καλύτερο. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά που εδώ και 5 χρόνια είναι σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x