Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Σημαντική νίκη, την αφιερώνουμε στον γυμναστή μας»

Στον γυμναστή της ομάδας αφιέρωσε τη νίκη επί του Περιστερίου ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στη βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Περιστέρι στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, που αφιέρωσε τη νίκη στον γυμναστή της ομάδας, ενόσω επισήμανε πως οι παίκτες καταθέτουν τρομερό πάθος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

- Για τη νίκη επί του Περιστερίου: «Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Η εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Ήταν δικό μας λάθος που δεν καταφέραμε να πείσουμε τους παίκτες μας για τον τρόπο που πρέπει να παίξουν κόντρα στην τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος. Στο δεύτερο ημίχρονο προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του αντιπάλου, ανεβάσαμε ένταση και έχοντας την ευστοχία στα σουτ τριών πόντων πήραμε μία ακόμα μεγάλη νίκη. Για άλλη μία φορά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παίζουν με τρομερό πάθος. Και επίσης να πω ευχαριστώ στον κόσμο που μπήκε και αυτός στο παιχνίδι και μας βοήθησε με τον παλμό του. Τέλος, θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον γυμναστή, Παναγιώτη Βασιλείου που ο μικρός του γιος έκανε μία σημαντική επέμβαση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Να είναι μαχητής όπως είναι όλοι στον ΠΑΟΚ».

- Για την απόδοση της ομάδας του: «Η εικόνα μας είναι σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Τα αντανακλαστικά μας λειτούργησαν στη φυγή ενός πολύ σημαντικού παίκτη. Η ομάδα και πέρσι είχε ανάλογη εικόνα και δεν είναι τυχαίο. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας, έχουμε θέληση και διάθεση και για αυτό έχουμε αυτές τις καλές εμφανίσεις και τις σημαντικές νίκες».

- Για τη διαφορά του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου: «Δεν παρουσιαστήκαμε πνευματικά όπως φαίνεται για ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Κάναμε εύκολα λάθη, δεν εκτελούσαμε σωστά τις επιθέσεις μας. Δεν εκτελέσαμε ότι είχαμε οργανώσει σε άμυνα και επίθεση. Αυτό αποτυπώνεται και στα λάθη και στους πόντους του αιφνιδιασμού στο πρώτο ημίχρονο».

- Για τον πρώτο γύρο που έφτασε στο τέλος του: «Υπάρχουν παιχνίδια που είχαμε καλή εικόνα και σε άλλα που δεν είχαμε. Σε γενικές γραμμές παίζουμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε μέσα σε τρεις στόχους. Συγκέντρωση και πειθαρχία απαιτεί. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα. Σήμερα έπρεπε να παίξουμε στο όριό μας και πάνω από αυτό στο τρίτο δεκάλεπτο για να γυρίσουμε το ματς. Υπάρχει δρόμος, στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρώ ότι όλα κρίνονται στη διάρκεια των playoffs. Αρκεί να μπει στις πρώτες οχτώ θέσεις και να αποφύγει την 7η και 8η θέση. Εμείς κοιτάμε την επόμενη μέρα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πολύ μακριά. Κοιτάμε βήμα-βήμα και βλέπουμε που μπορούμε να φτάσουμε».

- Για την ατάκα που ξεστόμισε ότι «θα κάνουμε το καλύτερο όσο αντέξουμε»: «Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι το είπα. Αυτή τη στιγμή έχουμε μειονέκτημα ενός παίκτη (σ.σ. Μορέιρα), όχι μόνο το Σάββατο που βλέπετε εσείς, αλλά καθημερινά. Το ρόστερ είναι δομημένο ώστε να υπάρχει ένας παίκτης εκεί. Τώρα βλέπουμε μία ομάδα που είχε μία διακοπή 20 ημερών, οι ρυθμοί θα είναι διαφορετικοί από εδώ και πέρα».

- Για το αν οι εμφανίσεις του Περιστερίου απέναντι σε Παναθηναικό και Ολυμπιακό δίνουν μεγαλύτερη αξία στη νίκη της ομάδας του: «Το Περιστέρι δικαιολόγησε την εικόνα που έχει σαν ομάδα. Τη βαθμολογική του θέση. Και στα δύο ματς, στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο ΣΕΦ και στον Παναθηναϊκό έπαιξε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σίγουρα αποκτά μεγαλύτερη αξία και για αυτό και έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την τρομερή προσπάθειά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x