Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Σημαντικός στόχος η τετράδα. Η αξία της ΑΕΚ δίνει σημασία στην επιτυχία μας»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά των playoffs.

Ευχαριστημένος από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά των playoffs μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι γιατί πετύχαμε μια πρόκριση στα ημιτελικά που ήταν από τους βασικούς μας στόχους. Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Ξέραμε με ποια ομάδα παίζαμε. Είχαμε μεγάλο σεβασμό στις επιτυχίες της ΑΕΚ και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη δική μας πρόκριση. Ήμασταν καλύτεροι και στα 2 παιχνίδια με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη και αξίζαμε με την παρουσία μας σε όλο το δεύτερο γύρο την είσοδό μας στην τετράδα. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν τα εύσημα για τα ψυχικά χαρίσματα που είχαν και στόχος μας είναι να διασκεδάσουμε και να κερδίσουμε πράγματα από την σειρά με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη αυτή στην Γενοκτονία των Ποντίων και δεύτερον είχαμε τον τραυματισμό του Τσόχλα,. Που είναι ο καθρέφτης του τι εκπροσωπεί ο ΠΑΟΚ, ένας πραγματικός ηγέτης. Θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη και την πρόκριση και του ευχόμαστε να γυρίσει κοντά μας», τόνισε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Όσο για το 4-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ και πού μπορεί να φτάσει αντιμετωπίζοντας στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό, είπε: «Δεν το βλέπουμε έτσι. Παίζει ρόλο και το τάιμινγκ. Είναι σημαντικό όταν έχεις κερδίσει 4 φορές μια ομάδα με τέτοια παρουσία. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και το τάιμινγκ. Κρατάμε την πρόκριση και προχωράμε. Η ομάδα πέτυχε έναν από τους σημαντικούς στόχους που είχε θέσει. Είμαστε ομάδα και είμαστε στην τετράδα. Ο στόχος είναι να παίξουμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, τον αήττητο Παναθηναϊκό και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x