Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει λίγο πιο εύκολα»

Εμφανώς ικανοποιημένος με τη νίκη επί του Λαυρίου, αλλά κυρίως με την εικόνα του ΠΑΟΚ, ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ακόμη πιο εύκολα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη ο ΠΑΟΚ απέναντι στο Λαύριο, εάν ήταν πιο εύστοχος, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Είναι η πρώτη μας νίκη φέτος εκτός έδρας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα οπότε είναι σημαντική. Παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε για δύο εβδομάδες, τα προβλήματα με τις ελλιπείς προπονήσεις που κάναμε, αν εξαιρέσουμε το δεύτερο δεκάλεπτο, το οποίο ήμασταν κακοί στην άμυνα και αφήσαμε το Λαύριο να σκοράρει 30 πόντους ελέγξαμε το παιχνίδι πλήρως.

Κοντρολάραμε τον ρυθμό του αγώνα, παίξαμε καλή άμυνα και θεωρώ ότι αν ήμασταν εύστοχοι στις ελεύθερες βολές και τα μακρινά σουτ, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει λίγο πιο εύκολα. Παρόλα αυτά η προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας ήταν σημαντική και αξίζουν συγχαρητήρια. Προχωράμε. Έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας την Τετάρτη με τη Βενέτσια, που για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό μέσα στο γήπεδό μας και θέλουμε ξανά την βοήθεια του κόσμου.

Μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας παίχτες, προπονητές, η διοίκηση, να μας στηρίξει ο κόσμος σε αυτό το δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι που μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη του ομίλου μας. Καλή συνέχεια στο Λαύριο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x