Ευρώπη

Παπαθεοδώρου: «Θέλουμε να παίζουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, έληξε το επεισόδιο Λίνου-Μορέιρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη σοβαρή και συγκεντρωμένη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην εύκολη νίκη επί της Φρίμπουργκ ήταν ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Από νωρίς έδειξε τη διάθεσή του ο ΠΑΟΚ και γι’ αυτό έφτασε στην πολύ άνετη επικράτηση επί της Φρίμπουργκ, σύμφωνα με όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος τόνισε πως έληξε ήδη το επεισόδιο που είχαν οι Γιανίκ Μορέιρα και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

Για το αν τελείωσε το παιχνίδι με το αρχικό 14-0: «Κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να τελειώσει στο 4’. Εμείς θέλαμε να δείξουμε τη διάθεσή μας από το ξεκίνημα. Απέναντι μας είχαμε έναν αντίπαλο που μπορεί να προέρχεται από ένα πρωτάθλημα χωρίς μπασκετική παράδοση, όπως το ελβετικό, αλλά αν παρατηρήσουμε τις εμφανίσεις τους σε όλα τα παιχνίδια του Basketball Champions League, ήταν ανταγωνιστικοί σε όλα, με εξαίρεση το σημερινό και το ματς με την Τενερίφη από το 15’ και μετά. Στόχος μας εδώ και αρκετό καιρό είναι να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, αξιοποιώντας το ρόστερ που έχουμε. Θέλουμε να κρατάμε δηλαδή την ενέργειά μας και τη διάθεσή μας σε υψηλά επίπεδα για να μπορέσουμε να χτίσουμε την καινούρια μας ομάδα με βάση αυτό το όπλο που μας έχει προσφέρει φέτος η διοίκηση».

Για την εικόνα που έχει για την πρόκριση: «Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολος όμιλος. Υπάρχουν σίγουρα 6 ομάδες που διεκδικούν τις 4 πρώτες θέσεις. Η ποιότητα των ομάδων, όπως έχετε αντιληφθεί, είναι πολύ υψηλή. Η Ναντέρ που την κερδίσαμε εδώ δύσκολα, έβαλε 100 πόντους στην Ιταλία και κέρδισε τη Βενέτσια. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Θεωρώ ότι θα χρειαστούμε παραπάνω νίκες από πέρυσι για να μπορέσουμε απλά να προκριθούμε. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όσο κλισέ κι αν ακούγεται. Θέλουμε να χτίσουμε σε στέρεες βάσεις την ομάδα μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες όλων των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουμε».

Για το επεισόδιο του Γιανίκ Μορέιρα με τον Λίνο Χρυσικόπουλο και για το πώς θα το διαχειριστεί: «Δεν μπορώ να μεταφέρω τη διαχείριση. Είναι δεδομένο ότι συνέβη το περιστατικό και από εκεί και πέρα θα χειριστούμε την κατάσταση με ανάλογο τρόπο, που εμείς θεωρούμε ότι είναι ιδανικός για μια ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟΚ».

Για το αν λύθηκε η παρεξήγηση στα αποδυτήρια: «Ο χώρος των αποδυτηρίων θεωρείται ιερός, δεν θέλω να μεταφέρω τι έγινε εκεί μέσα. Το θέμα, μεταξύ των παικτών, θεωρείται ήδη λήξαν και από εκεί πέρα επαναλαμβάνω ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα μας. Οι αντιδράσεις θα πρέπει να είναι ελεγχόμενες. Θα αξιολογήσουμε την κατάσταση και αναλόγως θα πράξουμε. Σε μια ομάδα που έχει να λύσει αγωνιστικά θέματα σε ένα μεγάλο ρόστερ συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Θα το προσπεράσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε εμείς και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x