Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Κάναμε υπερπροσπάθεια στο τέλος, η εξέλιξη συνεχίζεται»

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου στάθηκε στο εντυπωσιακό φίνις του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια της Α1, στον πρώτο στόχο που επετεύχθη, με την είσοδο στην τετράδα, ενώ περιμένει ακόμη περισσότερη βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παπαθεοδώρου

«Ο ΠΑΟΚ εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όταν καταφέραμε και βρήκαμε χημεία και επέστρεψαν οι τραυματίες μας. Κάναμε δυνατό φίνις που μας έδωσε τη δυνατότητα να μπούμε στην τετράδα. Η δουλειά συνεχίζεται, η εξέλιξη δεν σταματά για κανέναν, στόχος να μεγαλώσουμε σε διάρκεια τα καλά μας διαστήματα μέσα στο παρκέ. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός για να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες μιας κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα. Για τον ΠΑΟΚ, η είσοδος στην τετράδα, ήταν ένας από τους βασικούς στόχους που είχαμε θέσει σε σχέση με πέρσι, όπου είχαμε τερματίσει πέμπτοι. Η διαδρομή μας ήταν δύσκολη, επίπονη, χρειάστηκε να κάνουμε μια υπερπροσπάθεια στο τέλος για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των πλέι οφ και να αποκλείσουμε την Κυπελλούχο Ελλάδας και κάτοχο του Champions League, ΑΕΚ. Είμαστε περήφανοι που τα καταφέραμε, αν και δεν ήταν καθόλου δύσκολο. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια και απέναντι στον Παναθηναϊκό».

Σε ερώτηση για αν μπορούμε να δούμε πολιτισμό στους ημιτελικούς και τελικούς: «Οι προπονητές και οι παίκτες δίνουν πάντα το καλό παράδειγμα και δεν θυμάμαι να έχει προκληθεί επεισόδιο από κάποια κίνηση παίκτη-προπονητή. Αυτή η ερώτηση πρέπει να ερωτηθεί, πέραν από τον κόσμο, σε άλλους παράγοντες του αθλητισμού, που δίνουν τη σπίθα στον… κακό οπαδό να δημιουργήσει επεισόδια. Εμείς θεωρώ πως δίνουμε καλά ερεθίσματα στον κόσμο. Τόσο οι Έλληνες, όσο και οι ξένοι παίκτες έχουν πολύ υψηλό επίπεδο. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα κυρίως από τους ανθρώπους που προκαλούν τέτοια είδους μορφή βίας».

Για την παρουσία του Προμηθέα: «Η πορεία και η σταθερότητα που έδειξε ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για το πρωτάθλημα. Θεωρώ πως σε υψηλό επίπεδο ήταν και η οργάνωση των αγώνων στο γήπεδο του συλλόγου. Είναι ένα πολύ καλό μήνυμα για όλες τις μικρότερες πόλεις της Ελλάδας πως με το μεράκι και τον ενθουσιασμό που μπορεί να έχεις, μπορείς να δημιουργήσεις ομάδες που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού. Είναι παράδειγμα για τα παιδιά πως μια ομάδα έφτασε από χαμηλά να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x