Αισιόδοξος ότι δεν θα αργήσει η επιστροφή του στη δράση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Κοντό, στο πλαίσιο της media day του «τριφυλλιού», ο Έλληνας γκαρντ έθεσε ως στόχο να είναι έτοιμος στα επίσημα ματς.

«Το πρόγραμμα για μένα είχε ξεκινήσει νωρίτερα εδώ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Όλα πάνε καλά και θεωρώ ότι σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος να μπω σε παιχνίδι με επαφή και να μπω στις υποχρεώσεις της ομάδας», ανέφερε αρχικά.

Καλούμενος ν’ απαντήσει για τον Γιάννη Αθηναίου, που υπέστη ανάλογο τραυματισμό, είπε: «Είναι μια επίπονη διαδικασία. Στην αρχή δεν συνειδητοποιείς πόσο δύσκολο είναι. Τα δύσκολα είναι μετά, όταν βρίσκεσαι μόνος σου σε ένα γυμναστήριο. Ο Γιάννης όμως είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και θα επανέλθει. Τον περιμένουμε όλοι πίσω».

Μιλώντας για τη φιλοσοφία του φετινού Παναθηναϊκού, σημείωσε ότι «παραδοσιακά οι ομάδες του Πεδουλάκη βρίσκουν τον τρόπο στην επίθεση να είναι αποδοτικές. Έχουμε καλούς σουτέρ. Θα γίνω κι εγώ γραφικός, αλλά θέλουμε χρόνο και θα δούμε στα επίσημα ματς».

Όσο για το πότε περιμένει να ξαναπατήσει παρκέ σε αγώνα, τόνισε: «Δεν θέλω να βιαστώ. Ο κόουτς μου έχει δείξει κατανόηση. Πρέπει να αποβάλλω το ψυχολογικό που έχω, αλλά θέλω να είμαι έτοιμος στα επίσημα, να βρίσκομαι στο 100% όταν θα μπω στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube